پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

میرکاظمی: پیش‌بینی می‌کنیم ۱۰۰ درصد منابع بودجه ۱۴۰۱ محقق شود

رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره برخی اظهارات مبنی بر کسری بودجه سال ۱۴۰۱ تاکید کرد: میزان درآمد و مصارف ما تقریبا منطبق با بودجه است و پیش‌بینی می‌کنیم نزدیک به ۱۰۰ درصد منابع بودجه ۱۴۰۱ محقق شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۱۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 08
کد خبر: ۱۶۷۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه پس از نشست عصر امروز(یکشنبه، 18 دی) خود با کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در زمینه برخی اظهارات درباره کسری بودجه سال 1401 تأکید کرد: امروز ما گزارشی را به کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در زمینه عملکرد 9 ماهه و پیش‌بینی منابع و مصارف بودجه تا پایان سال ارائه کردیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، گفت: به لطف خدا میزان درآمد و مصارف ما تقریبا منطبق با بودجه است و پیش‌بینی ما این است که نزدیک به 100 درصد منابع ما محقق شود.

وی همچنین درباره لوایح برنامه هفتم توسعه و بودجه سال 1402، گفت: به دلیل اینکه بررسی سیاست‌های برنامه هفتم توسعه با تأخیر انجام و پس از آن به دولت ابلاغ شد، ما این برنامه را در دستورکار قرار دادیم. بررسی برنامه زمانی صورت گرفت که سازمان برنامه و بودجه درگیر تدوین بودجه سال 1402 شده بود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه اقدام برای تدوین بودجه معمولا از مرداد الی شهریور ماه در سازمان برنامه و بودجه آغاز می‌شود، بیان کرد: بودجه تدوین شده اواخر مهر ماه به هئیت دولت ارسال می‌شود. همچنین این بودجه تا 15 آذر در دولت بررسی و نهایتا تقدیم مجلس شورای اسلامی می‌شود.

میرکاظمی با بیان اینکه همچنین بودجه شرکت‌های دولتی باید تا ابتدای آبان‌ماه به مجلس ارسال می‌شد، بیان کرد: از این رو بودجه شرکت‌های دولتی ابتدای آبان‌ماه به مجلس ارائه شد.

وی با بیان اینکه در حین بررسی بودجه سالیانه، سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه ابلاغ شد، تأکید کرد: در این شرایط بین اینکه سیاست‌های کلی برنامه مدنظر قرار گیرد و یا بودجه سال 1402، یک تلاقی اتفاق افتاد. همچنین باید به این نکته اشاره کرد که ظرفیت سازمان برنامه و بودجه محدود است و نمی‌تواند تکمیل هر دو برنامه را با هم انجام دهد و قاعدتا می‌بایست در این زمینه اولویت‌بندی می‌کرد که ما نهایتا فعالیت در زمینه بودجه سالیانه را ادامه دادیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: فکر می‌کنم حداقل ظرف یک ماه آینده بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه را تا حدودی بررسی کنیم و به نتیجه‌ برسانیم./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده